sshVM.com

Потрошувачка кошничка

Miami, Florida - USA

Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240

128MB Dedicated RAM / 128MB vSwap

10GB Raid1 Protected Disk

150GB Bandwidth

1 Dedicated iPv4 IP Address

5 Dedicated iPv6 IP Address

Miami - VPS1 Износ Од $3.00/mo
Надвор од залиха

Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240

256MB Dedicated RAM / 256MB vSwap

20GB Raid1 Protected Disk

300GB Bandwidth

1 Dedicated iPv4 IP Address

5 Dedicated iPv6 IP Address

Miami - VPS2 Износ Од $5.00/mo
Надвор од залиха

Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240

512MB Dedicated RAM / 512MB vSwap

40GB Raid1 Protected Disk

600GB Bandwidth

1 Dedicated iPv4 IP Address

5 Dedicated iPv6 IP Address

Miami - VPS3 Износ Од $8.00/mo
Надвор од залиха

Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240

1GB Dedicated RAM / 1GB vSwap

60GB Raid1 Protected Disk

900GB Bandwidth

1 Dedicated iPv4 IP Address

5 Dedicated iPv6 IP Address

Miami - VPS4 Износ Од $14.00/mo
Надвор од залиха

Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240

2GB Dedicated RAM / 2GB vSwap

80GB Raid1 Protected Disk

1200GB Bandwidth

1 Dedicated iPv4 IP Address

5 Dedicated iPv6 IP Address

Miami - VPS5 Износ Од $28.00/mo
Надвор од залиха

Powered by WHMCompleteSolution

Јазичност:

Брзи линкови

Логирање на клиент

E-пошта

Лозинка

Запомни ме

ПРЕБАРУВАЊЕСледете не преку твитер